Tiden rinner

Förlåt för all väntan!
Jag har bara haft så mycket att göra och skojsigheter på gång så jag hinner inte skriva!  Ska byta familj på måndag så vill umgås med dem så mycket som möjligt! Vi får se om det blir något mer avancerat inlägg innan nästa vecka. Tänkte bara säga att jag lever haha och har det toppen :)
 
...den som väntar på något gått väntar aldrig för länge!
 
Karintantsvea

South Island Tour

Jag har varit pa den baste touren ever! Vi var 8 barn fran varlden over med min organisation. Vi akte runt langst vastkusten har pa sydon och njot for fullo. Pancake rocks, caves, luge, helicopter, white water rafting, nevis swing, bungy. Jag gjordet!!! Jag gjorde bungyn! Den forsta bungyn nagonsin, samt en swing- varldens hogsta swing! Jag ska forsoka lagga upp film och bilder, men internet funkar inte prima for tillfallet...
 
Ja, nu vet ni att jag lever i alla fall. :) Jag hade en fantastisk vecka och nu ar det hardkorning infor trinityexam imorgon! Gahh det ar imorgon! Ser fram emot det sa himla mycket, helt galet! Nu ska jag hoppa lite studsmatta och ata en banan innan rep.
 
Karintantsvea

Sydötur

Nu drar jag på en sydö tripp med Rotary. Ska se det mesta av den här ön, Queenstown, Christchurch, Kariteriteri, massa mer. Kanske får för mig att studsa lite, vem vet..
 
Ni får ha det så bra så länge, när jag kommer hem är det slutspurten på repen inför vår trinity exam. Tjohooo!
 
 
Detta är ett härligt gäng brudar kan jag tala om:)
 
Karintantsvea