Shattered

Jag flög hem från Queenstown tidigare än de andra för att kunna vara med på vår Trinity Exam. Flyget Queenstown-Christchurch var mycket intresant. de hade tvskärmar och visade säkerhetsinfon i Lord of the rings version... Yup, NZ!
 
I alla fall, jag kom hem och hade rep dagarna långa. Finslipa dansen, öva stämmorna en sista gång, se till att kostymern sitter rätt, alla vet allt om hur vi svarar på frågorna till efteråt. Vi hade ett genrep med publik, och det blev succé.
 
´Pjäsen heter Shattered, för att det är precis vad det hela handlar om.. Vi blev förfrågade innan att göra en redan skriven pjäs, men vi valde att skriva en egen. Vi skrev allt själva och det blev en pjäs om drink n drive, hur det påverkar alla runt omkring oss. I Shattered är föraren nykter, men alla passagerare var fulla. Hela pjäsen utspelade sig på begravningen och var otroligt tragisk och sorglig.
 
Vi gjorde Trinity Grade 8 och en examiner kom från London bara för oss. Hon älskade det! Hon var mycket imponerad och tydligen var det så pass att hon ville ta med videon och visa upp för alla borta i London!!!!!!!!!!!! Superkul!!! Nu väntar vi på resultat och betyg... spännande!
 
Det var Trinity det, vi kommer fortsätta med samma grupp, göra pjäser nästa år också :) Ser verkligen fram emot det! Det har varit så häftigt att vara med i den här guppen, verkligen lärt känna massa kommpisar och vara kreativ och utvecklat en hel del teaterskills.
 
Karintantsvea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: