Bu!

Vet inte om ni kommer ihåg mig, men jag heter Karin och brukade för länge sedan skriva några rader här emellanåt...
 
Ja, som jag antar att ni alla kan förstå så har jag gjort en hel drös skojsigheter som ni inte har en aning om.
Jag har deltagat I en Shakespeare festival där jag spelade Puck I A Midsummer Night's Dream, samt var en av häxorna I Macbeth. Det var en tävling för alla här I krokarna. Min grupp som framförde AMND vann, så vi har gått vidare till the Nationals, vilket skulle motsvara SM I Svea Rike. Skoj skoj! Vi kommer gå på ett antal olika workshops där vi får lära oss massa användbara teatertekniker:)
 
Jag har också börjat med Love Broadway produktionen vilken verkar vara en hel skala större än jag först trodde.. Ballet, stepdans, showjazz, hela drösen, here we come! Jag är en av the showgirls och kommer dansa I de flesta numren. Utmanande och underbart!
Trinity performance vi gjorde innan jul ska antagligen sättas upp igen för större publik efter förfrågan och senare ut på tour.
 
Stage Challenge är en stor dans tävling som alla skolor I landet delgar I. Jag är med och dansar förstås, vilket ska bli skoj! Jag är en tribal dancer och vårt bidrag är himla starkt och skojsigt!
 
I drama class I skolan håller vi för tillfället på med devised theatre och jag jobbar med en monolog om freedom. Kommer bli ett mycket intressant project!
 
Ja. Jag tror nog inte jag kommer sitta och rulla tummarna den närmsta tiden.. Livet är ganska superbt som ni ka förstå. :)
 
Jag har précis kommit hem från en nordötur, har varit I Hobbiton!! Och till Weta Cave där de gjort alla props och masker och costymer och hela pillevippen till massa filmer! Jag har sovit I en Maori by. Det var seriöst bland det coolaste någonsin!
 
Jag passer bra som Maori tycker jag allt..
 
Innan turen var min fina syster, Johanna och Jesper här. Det var fantastiskt. Dom är bra dom!!!
Ja, jag har bytt familj igen också! Bor nu på andra sidan stan, så det är lite mer planerande :) De är himla fantastiska människor! De var de jag var I Totaranui med. Gudars, känns som ååår sedan, men jag har ju knappt skrivit här sen dess, så det kan verka som det var nyss kanske..
 
Japp. det var lite om vad jag har att se fram emot för tillfället :) Njut av livet got folk! Crea Diem!
 
Karintantsvea