Ojsan, jag hade visst en blogg..

Jag glömde visst..
Jag har i alla fall inte gått och blivit mosad av nån utomjordisk jättekiwifrukt om ni nu hade oroat er för det..
 
Nej, jag har nämligen mor, far och broder min här på besök. Det är skojsigt det. Vi sprang orientering förra helgen och det var himla skoj. Gustav vann en dag, heja honom!
 
Livet är inte så fult. Faktum är att jag har så himla mycket skoj på gång nu och livet är helt enkelt en dans på rosor, och skälken har inte ens några vassa taggar!
 
Nån gång, när jag har massa tid över och känner för att vara organiserad och ordentlig kanske jag får för mig att lägga upp några bilder, vi får väl se;)
 
Karintantsvea

FEL!!

Jag skrev fel i förra inlägget!!
Eller skre fel, och skrev fel... men jag glömde ju det megahäftiga!! Om de 3 Nya Zeeländska performence människorna, jag glömde säga att de är proffecionella! Det var ju hela meningen med den meningen liksom, alla andra i föreställningen kommer ju vara kiwisar, så det var ju inte så värst värt att skriva..
 
Ja, nu vet ni det, så då kan ni vara lugna igen nu när felet är korrekterat.
 
Karintantsvea

Love Broadway

Tihiiiiiiiiiiiiiiiiiii
 
Jag begav mig till The Theatre Royal i stan härom dagen. Jag var inne på audition för en föreställning, Love Broadway, som praktiskt taget är en hel drös Broadway musikalnummer ihopsatta till en magnifik föreställning.  
Tydligen gillade de min audition, för jag fick nyligen ett mail som sade att jag ska vara med i musikalen vilken kommer gå av stapeln 4-13 Juli, precis innan jag flyger tillbaka till Svea rike. Tdligen ska 3 nya zeeländska performers också joina oss. Huva ligen! Karin är så glad och taggad så ujujuj, hon vet inte vart hon ska ta vägen riktigt tihii   
 
Nu har jag varit hemma några timmar och bara sovit efter allt rep inför konserten med symfoni orkestern ikväll. Kommer bli skoj det! Jag och Granny är de enda hemma, så vi ska ut på stan för att äta lite mat innan konserten börjar.
 
Tihii igen!! Ena delen av min fina familj är just nu i detta land. Hur galet är inte det!! Tihii, jag tror allt att världen är på snurr!
 
Karintantsvea