kokt potatis

Igår, 29 Ocktober, åt jag kokt potatis för första gången sedan jag satte min fot i detta land. Det var en riktig höjdare och mina smaklökar tyckte det var enastående upplevelse, och lite konstigt på samma gång haha
 
Jag har haft fantastiskt mycket teater om dagarna senaste tiden, vilket jag verkligen gillar! Jag hade min drama class "redovisnings uppspels föreställning" idag så det har varit rep varje rast och lunch senaste veckan. Samtidigt håller vi på en hel del med Trinity draman för tillfället och ända fram till bedömning. Vi repar varje dag efter skolan eller i lunchen
 
I drama class har vi jobbat med en pjäs kallad The Shakers, vi är i grupper om fyra och varje elev har två karaktärer som man byter mellan. Fyra servitöser jobbar på Shakers, that trendy bar you know.. de andra fyra är kassöskor in the supermarket. Vi fick tolka rollerna hur vi ville, bara vi hade en tydlig skillnad i röst och kroppsspråk mellan de två olika. Mycket bra träning, min servitör var mycket less på jobbet, och livet i allmänhet. Arbetskamraterna-seriously retarded och hon kunde inte bli mer oengagerad. Min kassörska däremot var en bra bit över molnen och svävade, hade inte riktigt förstått vad ansvar betyder, livet är en fest mest hela tiden för henne..
 
Jag tänkte skriva vad Trinityn ska handle om lite senare, men för tillfället måste jag sova. Jag ska nämligen på camp imorgon igen. Till Golden Bay på climbing, kayaking, mountainbiking camp. Ser mycket fram emot det så det är nog bäst jag stänger ögonen och somnar så jag är pigg som en lärka imorgon! 
 
God natt
Karintantsvea


Kommentarer
Postat av: Lena Palm

Vad roligt att få ta del av ditt stora äventyr/upplevelse på andra sidan jordklotet. Du skriver så bra, underhållande och lärorikt. Förstår att du är med om något fantastiskt och annorlunda. Avundas dig årstiden som ni är i nu. Här är det regn, regn och åter regn......och mörkt. Blir glad när jag ser solen hos er och drömmer mig bort till varmare breddgrader.
Haloween ja, Har du sett Johannas och Filippas utklädning från förra helgen? Det var fest på universitetet.
Du fyllde ju år för ett tag sedan.... GRATTIS KARIN i efterskott. Kram från Lena ( Tommy hälsar naturligtvis också)

2012-11-01 @ 23:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: